Obligatorisk fortbildning

JUCs nätverk och kurser utgör värdefulla resurser för kontinuerlig kompetensutveckling för advokater, bolagsjurister, revisorer och fastighetsmäklare.

För att möta det obligatoriska kravet på vidareutbildning för advokater, statsauktoriserade revisorer och fastighetsmäklare arrangerar och genomför JUC en mångfald av kurser, nätverk och konferenser. Vi är stolta över att kunna skapa relevanta evenemang som tillhandahåller praktiskt användbar kunskap och uppfyller kraven för obligatorisk vidareutbildning.

Vårt fokus på att erbjuda yrkesinriktade och juridiska nätverk samt kurser gör oss till en pålitlig partner för din kompetensutveckling. Både våra nätverk och kurser utgör spännande och inspirerande sätt att förkovra sig. Genom att delta får du inte bara tillgång till ovärderliga kontakter utan också insikter i den senaste praxisen, lagstiftningen och domstolsavgörandena. Utforska vårt utbud av nätverk och kurser för att se om vi kan erbjuda fortbildning inom ditt specifika arbetsområde.

Vi strävar ständigt efter att förbättra och utöka vår portfölj av nätverk och kurser för att säkerställa att de är aktuella samt möter våra deltagares behov och önskemål. Om du har frågor angående obligatorisk utbildning eller om något nätverk eller kurs, tveka inte att kontakta oss. Vi välkomnar också feedback och förslag om du letar efter något särskilt som vi ännu inte erbjuder. Skicka ditt meddelande till juc@juc.se. Vi ser fram emot att stödja din professionella utveckling.

Vill du veta mer?

Om du har några frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta mig.

Zoe Paldan O’Brien
Head of Customer Relations & Event
Mobil: +46 08 40 06 54 10
Email: juc@juc.se