Praktisk inriktad undervisning med hög professionell nivå

Skandinaviens ledande leverantör

På JUC har vi ägnat oss åt att erbjuda juridisk utbildning av hög facklig kvalitet i över två decennier. Vår starka förankring inom juridisk vidareutbildning började år 2001, och idag är vi stolta över att vara Skandinaviens främsta leverantör av kurser, nätverk, konferenser och certifieringar skräddarsydda för advokater, jurister, revisorer och en bred skara yrkesverksamma.

Vår specialisering ligger i att tillhandahålla juridisk utbildning som sträcker sig bortom teorin och aktivt främjar överföringen av teoretisk kunskap till praktisk tillämpning i den verkliga världen. Vi tror starkt på att nyckelkompetenser såsom kommunikation, ledarskap och samarbete är avgörande för varje professionell karriär, oavsett expertområde. Därför erbjuder vi också utbildning inom dessa områden för att stödja våra deltagare i deras yrkesmässiga utveckling. Med en stark förankring inom juridisk vidareutbildning strävar vi kontinuerligt efter att erbjuda relevant och praktisk kunskap som berikar våra deltagares yrkesliv.

Stockholm

Strandvägen 7a är vårt kontor i Sverige, som vi stolt öppnade år 2015. Det erbjuder en unik och inspirerande arbetsmiljö i Östermalm, Stockholm. Oavsett om du letar efter en fridfull plats att dra dig tillbaka till för att fokusera på dina uppgifter eller vill fördjupa dig i stadens energi, så erbjuder Strandvägen 7a det bästa från båda världar. En unik kombination av historia, förstklassigt läge och utmärkta faciliteter.

Oslo

Denna vackra kontorsbyggnad är belägen på Rosenkrantz gate 22 och är centralt placerad i hjärtat av Oslo. Kontoret har ett förstklassigt läge, bara ett stenkast från huvudshoppinggatan, den historiska Kvadraturen och Akershus fästning. Härifrån är det kort avstånd till alla kollektivtrafikmöjligheter, Aker Brygge och ett brett utbud av shopping- och matställen.

Köpenhamn

Välkommen till Axelborg, en enastående destination belägen i hjärtat av Köpenhamn på Vesterbrogade 4A. Denna anmärkningsvärda plats, som vi har varit stolta över sedan november 2020, erbjuder en mängd möjligheter och en unik atmosfär som återspeglar Köpenhamns dynamiska puls. Kontoret är beläget på 3:e våningen i Axelborg och förknippas med elegans och stil.

Berlin

Välkommen till Am Treptower Park 75, en livlig adress i Berlin, Tyskland, där arbete och inspiration möts mitt i den vackra naturen. Sedan vi etablerade oss i Tyskland år 2016 har JUC satt sin prägel på denna imponerande plats.
Med bekväma transportmöjligheter säkerställer Am Treptower Park 75 en smidig anslutning till Berlins pulserande centrum, vilket gör affärsmöten, konferenser och evenemang lättillgängliga.

Amsterdam

I Amsterdam har JUC varit beläget i The Rieker Business Park sedan 2022. Detta moderna affärsområde i västra delen av Amsterdam lockar företag av olika slag, från lokala start-ups till internationella företag. Parkens särskiljande drag är dess gröna och öppna miljö. Omgiven av vackra parker och grönområden erbjuder den en lugn och avslappnad atmosfär som ger de anställda möjlighet att koppla av under pauserna och söka inspiration.

Antwerpen

Träd in i den spännande världen på Uitbreidingstraat 84 i Antwerpen, där innovation och kreativitet blomstrar i en livlig atmosfär. Sedan vår etablering 2023 har denna adress blivit en knutpunkt för dynamiskt arbete och inspirerat tänkande. Belägen i stadens pulserande hjärta erbjuder Uitbreidingstraat 84 en oemotståndlig förening av urban vitalitet och kulturell prakt. Uitbreidingstraat 84 har utmärkta förbindelser som säkerställer sömlösa transportmöjligheter, så att du kan komma i kontakt med kunder, partners och samarbetspartners.

Särskilt utvalda lärare

Bland våra nätverksledare och föreläsare finns särskilt utvalda advokater, jurister, revisorer, domare, ekonomer och professorer från ledande svenska advokatbyråer, revisionsbyråer, domstolar, offentliga organisationer och universitet.

Vi är ständigt på jakt efter att utveckla vår portfölj av nätverk och kurser, så att de är uppdaterade, aktuella och relevanta och kan möta våra deltagares behov. Vill du ha mer kunskap om obligatorisk fortbildning, eller om du har en specifik fråga om ett nätverk, vänligen kontakta oss.

JUC står för Juridiskt Utbildningscenter

2015 etablerades JUC i Sverige och har nu professionella juridiska nätverk inom olika rättsområden med drygt 1000 svenska nätverksmedlemmar spridda över ett stort antal nätverk. I och med etableringen av JUC:s olika nätverk i Sverige har du möjlighet att delta i ett välfungerande koncept som radikalt förändrat juristutbildningen i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland och Nederländerna.

Alla nätverk och andra arrangemang i JUC:s regi är godkända som obligatorisk fortbildning.