Skandinaviens ledande leverantör av juridiska kurser och nätverk

Fördjupa din yrkesmässiga expertis och utvidga ditt professionella nätverk

Sök efter kurser, nätverk och konferenser

Undervisare

Sista chansen att boka din plats till Arbetsrättsdagen!

Den 14 mars är det dags för en av årets viktigaste konferenser inom arbetsrätt. Under en heldag kommer du som deltagare få ta del av en gedigen uppdatering om nyheter, förändringar och trender på arbetsrättens område. Du får lyssna till ett flertal av Sveriges ledande experter i arbetsrätt och får möjlighet att välja mellan flera pass för att få den fördjupning du behöver till just din yrkesroll. Detta är en dag du inte vill missa!

Kommande konferenser

Ny juridisk kurskatalog ute nu

Är du på jakt efter juridisk vidareutbildning? Här kan du läsa JUC:s senaste kurskatalog och hitta din nästa juridiska kurs.

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

Det säger våra kunder:

”Bra, relevant undervisning förmedlat på ett intressant och up-beat sätt.”
Line Wenzel - Jurist, Säkerhetsstyrelsen

"Högt över förväntningarna."
Monica Fejerskov - Utbudskoordinator, Elite Miljö

"Ämnet är av högt intresse för mig, och undervisningarna är bland de bästa inom sitt fält."
Søren Hansen - Advokat och Partner, Drachmann Advokater

Specialiserade nätverksgrupper med hög professionell nivå

I våra nätverksgrupper är du garanterad en hög professionell nivå med exklusiva nätverksmöjligheter. Föreläsarna är alltid i nära dialog med medlemmarna, vilket gör att nätverket i högre grad än traditionell undervisning blir en plattform där medlemmarna träffas och utbyter erfarenheter med andra professionella aktörer inom området.

Våra nätverksgrupper utgår alltid från deltagarnas aktuella frågeställningar och perspektiv. Du kommer att uppleva att dina önskemål om mötesinnehållet tas med redan från första mötet, vilket gör att ämnena alltid kommer att följa den aktuella och löpande utvecklingen inom området.