Undervisare

Tillbaka

Jan Berg

Advokat och Partner, Advokatfirman,Lindahl

Jan Berg ingår i Lindahls kompetensgrupper för fastigheter och företagsöverlåtelser och har bred erfarenhet inom privat M&A och kommersiell fastighetsjuridik, innefattande fastighetstransaktioner, fastighetsutvecklingsprojekt, fondetableringar, joint ventures och hyresfrågor.

Jan är specialiserad inom Fastighets-M&A och har omfattande erfarenhet av transaktioner på fastighetsmarknaden, utvecklingsprojekt och större förhyrningar, samt bildande av strukturer för samarbeten och investeringar i fastigheter och andra tillgångar, exempelvis fondresningar och klubbinvesteringar.

Jan har även lång erfarenhet av transaktioner inom teknologiintensiva branscher och har kontinuerligt sedan 2000 jobbat med investeringar i bolag i start-up- och tillväxtfas (såddinvesteringar och venture capital).

Vid sidan om sin juristexamen har Jan en MBA från Handelshögskolan i Stockholm. Innan han började på Lindahl var han partner på Bird & Bird i Stockholm, en av Sveriges ledande byråer med inriktning mot fastighetsbranschen, och dessförinnan var han bolagsjurist på Telias huvudkontor med inriktning mot M&A och corporate venture capital.