22 augusti 2023

JUC förvärvar Norstedts Juridiks kursverksamhet i Sverige

Dela på sociala medier

in
t
f

JUC förvärvar Norstedts Juridiks kursverksamhet i Sverige

Vi är stolta över att kunna meddela det framgångsrika förvärvet av Norstedt Juridiks välrenommerade kursverksamhet i Sverige.

Detta strategiska förvärv markerar en viktig milstolpe för JUC och stärker positionen som en dominerande kraft inom juridisk vidareutbildning i Skandinavien. Norstedts Juridiks kursverksamhet, med dess erkända expertis inom juridisk utbildning, tillför värdefulla resurser och know-how till JUC:s omfattande portfölj av kurser, konferenser och nätverksgrupper.

Norstedts Juridik har under åren byggt upp en stark position på den svenska marknaden, med ett gott rykte för kvalitetskurser för advokater och andra jurister.

En bred palett av fördelar

Förvärvet av Norstedts Juridiks kursverksamhet ger JUC en unik möjlighet att utöka det breda utbudet av evenemang för att ännu bättre möta behovet hos våra svenska kunder.

Genom förvärvet av Norstedts Juridiks kursverksamhet ger JUC våra kunder ett brett utbud av fördelar. Sammanslagningen av resurser och erfarenheter kommer att resultera i ett ännu bredare och mer djupgående kursutbud som uppfyller de specifika behoven hos advokater och jurister. JUC kommer fortsätta att tillhandahålla förstklassig juridisk utbildning som hjälper yrkesverksamma att hålla sig uppdaterade om den senaste utvecklingen inom juridiska frågor och förbättra sina färdigheter.

JUC kommer att upprätthålla/fortsätta den höga standard av kvalitet, professionalism och expertis som både JUC och Norstedts Juridik är kända för. Kunder hos Norstedts Juridik kan förvänta sig en smidig övergång och kommer att fortsätta att få samma kvalitetsservice och tillgång till de resurser och kurser som de är vana vid.


Du hittar alla nya och befintliga kurser här.

Vill du veta mer?

Om du har några frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta mig.

Zoe Paldan O’Brien
Head of Customer Relations & Event
Mobil: +46 08 40 06 54 10
Email: juc@juc.se

Dela på sociala medier

in
t
f