31 augusti 2022

Hittade du inte den position du letade efter?

Dela på sociala medier

in
t
f

Lyckligtvis söker vi ofta medarbetare med många olika kompetenser till JUC. Om du vill växa och bli en del av oss ​​kan du hålla ett öga på våra lediga tjänster (här) eller skicka oss en spontanansökan via informationen nedan.

Spontanansökan

Om du inte hittade tjänsten du letade efter bland våra lediga jobb är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan till oss för att beskriva hur du kan göra en skillnad för JUC. Vi går igenom spontanansökningar löpande och du kommer att bli kontaktad av oss om vi har en position som stämmer överens med dina kompetenser.

När du skriver din ansökan är det viktigt att du specificerar vilket område du vill arbeta inom på JUC. När vi har fått din ansökan kommer vi att kontakta dig om vi finner dina kunskaper relevanta för en anställning. Vi kommer att behålla din ansökan i sex månader, sedan kommer den att raderas.

Är du redo för nya utmaningar?

Skicka din ansökan och ditt CV till apply@juc.dk

Har du frågor om positionen kan du kontakta People and Culture Manager:

Zennia Larsen på email: zl@juc.dk

Om oss

JUC är ett specialiserad kurs- och nätverksföretag som etablerades 2001. Vi är marknadsledande i Danmark när det kommer till kurser, nätverk och konferenser som vänder sig till advokater, jurister, revisorer, mäklare samt en stor grupp av professionella profiler. Vi har under de senaste tre åren vuxit med 50 procent årligt och finns nu i Danmark, Norge, Sverige och Tyskland.

Vill du veta mer?

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig på nedanstående telefonnummer.

Josephine Tranholm
Talent Acquisition Specialist hos JUC
M: +45 28 34 71 26
E: jt@juc.dk

Send søknaden din her

Søk ved å sende søknad og CV til apply@juc.dk

Dela på sociala medier

in
t
f