JAN BERG

JAN BERG

Jan Berg, Advokat och Partner i internationella advokatbyrån Bird & Bird LLP

Jan Berg har nära 20 års erfarenhet av transaktionsrelaterad rådgivning. Han är ansvarig för Bird & Birds svenska fastighetsgrupp och medlem i byråns internationella M&A-grupp.

Jan är specialiserad inom Fastighets-M&A och har omfattande erfarenhet av transaktioner på fastighetsmarknaden, utvecklingsprojekt och större förhyrningar, samt bildande av strukturer för samarbeten och investeringar i fastigheter och andra tillgångar, exempelvis fondresningar och klubbinvesteringar.

Jan har även lång erfarenhet av transaktioner inom teknologiintensiva branscher och har kontinuerligt sedan 2000 jobbat med investeringar i bolag i start-up- och tillväxtfas (såddinvesteringar och venture capital).

Vid sidan om sin juristexamen har Jan en MBA från Handelshögskolan i Stockholm. Innan han började på Bird & Bird var han partner på Glimstedt i Stockholm, en av Sveriges ledande byråer med inriktning mot fastighetsbranschen, och dessförinnan var han bolagsjurist på Telias huvudkontor med inriktning mot M&A och corporate venture capital.