Video - JUC nätverk

Video - JUC nätverk

Kära nätverksdeltagare

Först och främst hoppas jag verkligen att corona-smittan inte har drabbat dig värre än mig, dvs att du som jag och många andra, valt att jobba hemifrån.

Du som deltar i ett av våra många JUC-nätverk ska veta att vi genomför nätverksmöten under maj och juni - men i digital form.

Vi har en välfungernde teknisk plattform som gör det möjligt för dig att delta från arbetet eller hemifrån.

Du kan alltså fortfarande se, lyssna på och diskutera med föreläsare och byta erfareheter med andra deltagare i både grupp- och plenumdiskussioner.

Vi på JUC gör allt vi kan för att bidra så att du kontinuerligt kan tillägna dig ny kunskap och reflektera över olika problemställningar tillsammans med andra mycket kvalificerade deltagare, föreläsare och nätverksledare.

Ta gärna del av min video nedan. Den tar 7 minuter och visar  på ett väldigt tydligt sätt varför våra nätverk är så betydelsefulla för både deltagare och ledare.

JUC nätverk Sverige from JUC on Vimeo.

Agnes Hammarstrand och Johan Engdahl, båda advokater hos Delphi, leder vårt GDPR-nätverk i Göteborg, dvs vårt personuppgifts- & integritetsskyddsrättsliga nätverk - på ett mycket skickligt och inspirerande sätt.

 

Har du frågor om det ovanstående så hör av dig till mig, Casandra Christiansen eller Sophie Hoas.

 

Med vänlig hälsning

 


Jens Erik Ringenson    
Country Manager, JUC Sverige