31 augusti 2022

Account manager - Köpenhamn

Dela på sociala medier

in
t
f

Vi har de senaste åren upplevt ett stort intresse för våra kvalitetstunga nätverksgrupper och söker därför en målinriktad säljprofil som önskar att arbeta med en kvalitetsprodukt på våra kontor i Köpenhamn.

 

Jobbet

Hos JUC får du inblick i affärsvärlden och kännedom om de stora namnen inom marknadens samtliga branscher. Du kommer ingå i djupgående och relationsskapande dialoger med potentiella deltagare och diskutera möjligheterna för deltagande i våra nätverk. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på lyhördhet, frågvishet och reflektion. Dessutom är det viktigt att du besitter förmågan att visualisera och presentera de många möjligheterna som erbjuds genom ett deltagande i en professionell nätverksgrupp.

Du kommer i hög grad uppleva att ditt arbete gör en skillnad då du är med till att stärka deltagarprofilernas kompetenser och bredda deras kontaktnätverk.

Som Network Consultant kommer dina säljkompetenser i spel och vi tar en aktiv och stödjande roll genom din upplärningsprocess och säkerställer att din ryggsäck fylls med de rätta verktygen för att du ska lyckas väl hos oss.

Du får en unik möjlighet att utveckla dig och skapa din egen säljkarriär i nära samråd med kompetenta kollegor och vi lär dig bemästra rådgivande försäljning – förutsatt att du inte redan bemästrar det.


Din profil

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av uppsökande försäljning, är driven och analytisk men viktigast av allt att du är envis och öppen för att lära och utveckla dig. Du kan genomföra en levande dialog och en djupgående behovsavvägning samt presentera våra produkter på ett professionellt och försäljningsinriktat sätt. Du förväntas ha svenska som modersmål och är välformulerad i såväl i tal som skrift.

Du har lust att utveckla dig, är ambitiös och kan se fördelarna förknippat med att sälja en kvalitetsprodukt som har hög relevans för kunden.

 

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att arbeta målinriktat och ha en gemytlig arbetsmiljö – en miljö där vi känner varandra väl och blir inspirerade. Du kommer vara en del av ett företag i tillväxt som är på en spännande och målinriktad resa där vi har roligt tillsammans. Vilket är en del av vår DNA.

Du kommer ingå i ett fastlagt utvecklingsprogram och vara en del av en givande teamorienterad miljö där man gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Vi erbjuder självfallet en konkurrenskraftig grundlön samt en attraktiv bonus och provisionsordning utan tak.

Just det, och så håller vi till på Axelborg, i hjärtat av Köpenhamn. Här arrangerar vi majoriteten av våra evenemang, kurser och nätverksmöten i våra exklusiva lokaler.

Vi har även en fantastisk lunchordning som serveras av en tidigare Michelinkock samt attraktiva samarbeten med närliggande verksamheter

 

Är du redo för nya försäljningsutmaningar?

Skicka din ansökan och ditt CV till apply@juc.dk

Har du frågor om positionen kan du kontakta vår HR-assistent:

Josephine Tranholm + 45 28 34 71 26 

Om oss

JUC är ett specialiserad kurs- och nätverksföretag som etablerades 2001. Vi är marknadsledande i Skandinavien när det kommer till kurser, nätverk, konferenser och e-learning som vänder sig till advokater, jurister, revisorer, mäklare samt en stor grupp av professionella profiler. Vi har under de senaste åren haft en lyckad tillväxt och vi finns nu i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland och Nederländerna. Vår växtresa har bara börjat, vill du med?

Vill du veta mer?

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig på nedanstående telefonnummer

Josephine Tranholm
Talent Acquisition Specialist hos JUC
M: +45 28 34 71 26
E: jt@juc.dk

Send søknaden din her

Søk ved å sende søknad og CV til apply@juc.dk

Dela på sociala medier

in
t
f