Vinn flera mål - Del 2


– Hur du presenterar, påverkar och övertygar på bästa sätt under en huvudförhandling 


Innehåll

Denna kurs är en fortsättningskurs på del 1 men det går utmärkt att gå del 2 som en fördjupningskurs och det är inget krav att ha gått del 1. Kursen bygger vidare på hur du framställer dig själv och din klient samt hur du presenterar själva målet för påverka och övertyga på bästa sätt.

I denna fördjupningskurs, går vi in mer på djupet i olika presentationsmetoder som vi kan använda oss av under en huvudförhandling. Fokus kommer att ligga på sakframställan och slutanförande. Precis som i del 1 är den röda tråden för dagen att optimera förutsättningarna för att få domstolens ledamöter att tycka som du. Att du helt enkelt blir bättre på att påverka och övertyga.

I del 2 kommer du som deltagare att få jobba gruppvis med ett fiktivt case samt presentera detta under dagen. Under arbetet kommer via att använda oss bland annat av PowerPoint och dess mer avancerade funktioner såsom animeringar och rörliga bildövergångar för att skapa tilltalande och övertygande presentationer.
 

Nyttan med kursen

Efter att ha gått den här kursen kommer du att ha bättre förutsättningar för att nå framgång i dina mål. Du kommer att bli en bättre rättegångsadvokat. Du kommer att känna dig trygg med att använda tekniska hjälpmedel som PowerPoint.
 

På kursen får du

  • En djupare förståelse för vilka psykologiska egenskaper och egenheter som vi som presentatörer måste tillgodose och beakta
  • Lära dig att förbättra din framställning i rättssalen vad gäller inställning, sakframställning och slutanförande.
  • Lära dig hur man skapar och använder en tilltalande och övertygande PowerPoint.
  • Lära dig hur du använder andra hjälpmedel och rekvisita i dina presentationer
  • Flera verktyg till hur du kan påverka rättssalens olika aktörer
  • En djupare insikt till varför din presentation av dig själv, din klient och ditt mål får betydelse för hur ditt budskap tas emot
  • Konkreta tips på hur du kan påverka utan att det märks att du försöker att påverka
     

Målgrupp

Denna kurs inriktar sig till alla advokater, nya som erfarna. Kursen tar sitt avstamp i brottmålsprocessen men är lika relevant för processadvokater inom tvistemål eller annan humanjuridik. Kursen kommer att göra dig bättre på att påverka dem som lyssnar på dig i rättssalen.
 

Material

Du kommer åt kurspresentationen och annat relevant material genom JUC:s materialportal online.

 

Efter varje kurs skickas diplom ut till varje deltagare.

ÄR DU NYFIKEN OCH
ÖNSKAR ATT VETA MER?

Håll mig uppdaterad

Skriv upp mig

Kursens datum har redan passerat. Vill du bli meddelad när du kan anmäla dig igen? Klicka på "Skriv upp mig" nedan och fyll i fälten.

 

Skriv upp mig

Timmar

6

 

Datum

Torsdag 24 november 2022

Kl 09:00 - 16:00

Vi erbjuder frukost, lunch och eftermiddagsfika


POSTHUSET 7A
Vasagatan 28
111 20 Stockholm


PRIS EX MOMS

7 900

 

 

Course